Вдосконалена “картка франківця” стане іменною

“Картка іванофранківця” стане електронною та персоніфікованою. На іменній пластиковій візитівці зберігатимуться персональні дані її власника. Вона підтримуватиме додатки, пов’язані з наданням і обліком різноманітних...

“Картка іванофранківця” стане електронною та персоніфікованою. На іменній пластиковій візитівці зберігатимуться персональні дані її власника.

Вона підтримуватиме додатки, пов’язані з наданням і обліком різноманітних соціальних пільг, на які має право її власник, інформують у прес-службі міської ради Івано-Франківська.

Як повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Гіглюк, картка може мати банківську форму. Основною ж функцією буде її застосування при автоматизованій системі оплати проїзду через спеціальні валідатори, які будуть встановленні в громадському транспорті.

Заплановано, що вже з 1 січня 2019 року на транспорті  КП “Електроавтотранс” можна буде здійснювати оплату проїзду через нову багатофункціональну картку. Підставою для пільгового проїзду у міському громадському транспорті і надалі залишатиметься як картка старого зразка, так і новітнього багатофункціонального.

Станом на сьогоднішній день, власникам картки надається соціальний дисконт — знижка в сфері роздрібної торгівлі та обслуговування населення, аптеках, медичних установах, закладах культури тощо. Зокрема, торік у місті запрацював соціальний магазин, де можна скористатись “карткою франківця”. Її власники можуть придбати визначені продукти за значною знижкою. Крім цього, пільговики з карткою вже у квітні зможуть безкоштовно користуватись громадським транспортом.  Франківцям, що мають дану картку, навіть пропонують суттєві пільги на ритуальні послуги, а також на безкоштовне відвідування всіх футбольних матчів ФК “Прикарпаття”.

Читайте також: Де можна отримати і як працюватиме “картка іванофранківця”

Категорії
Новини
Новини
Loading...