Недитячі розбірки: суд відправив під варту підлітка, який до смерті забив свого товариша

Прокуратура Галицького відділу Тисменицької місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом нанесення 16-річному жителю міста Бурштина тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили...

Прокуратура Галицького відділу Тисменицької місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом нанесення 16-річному жителю міста Бурштина тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть останнього.

Нагадаємо, компанія із семи хлопців та дівчат шкільного віку зібрались на святкування Великодня. Посвяткувавши, школярі розійшлися. В квартирі на ночівлю залишилось двоє хлопців. На ранок один із них був уже мертвий.

Внаслідок злагодженої роботи прокуратури та поліції вже наступного дня встановлено та затримано особу, причетну до вчинення вказаного злочину, повідомляють в прес-службі прокуратури.

Ним виявився знайомий потерпілого, також неповнолітній житель міста Бурштина, зі слів якого з’ясовано, що конфлікт виник через те, що потерпілий нібито напередодні образив його дівчину.

На даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 («Умисне тяжке тілесне ушкодження») Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: У Франківську невідомий чоловік влаштував стрілянину біля дитячого майданчика

Категорії
Новини
Новини
Loading...