Cтудент-стоматолог з Франківська вибув із шоу “Голос країни”. ВІДЕО

Студент-стоматолог з Франківська Арсен Вітрецький виступив у прямому ефірі чвертьфіналу “Голосу країни” з піснею Монатіка “Увлиувт”. Сьогодні, 15 квітня, на “Голосі країни” розпочалися прямі...

Студент-стоматолог з Франківська Арсен Вітрецький виступив у прямому ефірі чвертьфіналу “Голосу країни” з піснею Монатіка “Увлиувт”.

Сьогодні, 15 квітня, на “Голосі країни” розпочалися прямі ефіри. Відтепер долі учасників вирішуватимуть голоси українців.

Відкрила прямі ефіри команда Джамали – зірка серіалу “Школа” Анна Трінчер, франкківець Арсен Вітрецький, Христина Крамова та Адріана Шевчук. 

За правилами проекту, із чотирьох учасників залишаться тільки двоє: перший, який найбільше отримає голосів шанувальників і другий, якого обере сам тренер.

Студент-стоматолог Арсен Вітрецький виконав композицію Монатіка “Увлиувт”. Виступ хлопця сподобався тренерам, похвалила його і наставниця Джамала. Однак далі Арсен не пройшов. Глядачі віддали свій голос Анні Тринчер, а Джамала – Христині Крамовій. Тож сьогодні виступ на сцені для Арсена був останнім, він покинув проект.

Нагадаємо, на шоу Голос Країни франківця Арсена Вітрецького привела мрія. Хлопець вирішив довести собі та своїй сім’ї, що може стати успішним музикантом. Оскільки батько хлопця успішний стоматолог, то наполіг, щоб і син також займався стоматологією. Та душа хлопця лежить до музики. Його проникливе виконання пісні на сліпих прослуховуваннях змусило розвернутися усіх тренерів.

Читайте також: В Івано-Франківську розпочалась “Французька весна”

Категорії
Новини
Новини
Loading...