На Прикарпатті впав літак: рятувальники шукають ймовірне місце падіння

Вчора, 15 квітня, в гірській лісовій місцевості впав літак. Таку інформацію отримали Яремчанські рятувальники від жителя Микуличина.  Відповідно до плану реагування на НС, пов’язану...

Вчора, 15 квітня, в гірській лісовій місцевості впав літак. Таку інформацію отримали Яремчанські рятувальники від жителя Микуличина.

 Відповідно до плану реагування на НС, пов’язану з авіаційною подією на території Івано-Франківської області повідомили відповідні служби взаємодії. Керівник польотів Івано-Франківського міжнародного аеропорту та оперативного чергового західного авіаційного допоміжного центру пошуку і рятування ДСНС України повідомив, що впродовж дня польоти здійснювали тільки рейсові повітряні судна, а будь-яких інших суден не зареєстровано.

Станом на 04:00 ранку пошукові роботи не дали результату. Станом на 07:00 ранку до пошукових робіт залучили більше 10 рятувальників, 2 одиниці техніки, а також волонтерів із квадрокоптерами, повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА.

Також додаткових повідомлень про падіння повітряного судна в районі пошуку від мешканців прилеглих територій, органів місцевого самоврядування, компаній, установ та організацій у власності яких перебувають повітряні судна, не надходило.

Читайте також: На полігоні біля Франківська снайпери вдосконалювали свою майстерність. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...