У Буковелі відпочили вихованці Мединського центру соціально-психологічної реабілітації

У туристичному комплексі “Буковель” з ініціативи народного депутата України Віктора Шевченка, за підтримки благодійного фонду “Новий Івано-Франківськ” відпочивали діти, позбавлені батьківського піклування. Вихованці Мединського...

У туристичному комплексі “Буковель” з ініціативи народного депутата України Віктора Шевченка, за підтримки благодійного фонду “Новий Івано-Франківськ” відпочивали діти, позбавлені батьківського піклування.

Вихованці Мединського центру соціально-психологічної реабілітації провели насичений емоціями та цікавий день. Серед карпатських гір для малюків організували цікаву екскурсію.  А ще діти відпочили у VODAclub, де досхочу накупались та випробували усі послуги, які пропонує спа-центр, повідомляє Івано-Франківська міська організація політичної партії “УКРОП”.

“У горах ще багато снігу, а ми плаваємо у теплому басейні. Тут дуже цікаво, весело, все просто супер”, – каже 11-річний Микола Грушко.

Екскурсійну поїздку дітей із Галицького району традиційно організував БФ “Ти-Ангел”. Напередодні вихованці Мединського центру соціально-психологічної реабілітації виграли у лотерею. Суперприз передбачав екскурсійну поїздку до місця, яке діти мали обрати самостійно. Одноголосно дітлахи захотіли поїхати у Буковель.

“Договір є договір. Ми не могли відмовити діткам. За сприяння Віктора Шевченка вже не вперше возимо наших підопічних у Буковель. Дуже вдячні за такий чудовий відпочинок і неймовірні емоції”, – говорить засновник БФ “Ти-Ангел” Віталій Сабан.

Загалом у Буковелі відпочили майже три десятки малюків.

“Кожна дитина повинна відчути себе щасливою. Тим паче малюки, позбавлені батьківського піклування. Знаю, що вони багато пережили і для них важливі позитивні емоції. І щиро радий, що зміг їм їх подарувати”, – сказав народний депутат України від партії “УКРОП” Віктор Шевченко.

Читайте також: Франківськ увійшов до топ-9 міст України, жителі яких задоволені їхнім розвитком. ІНФОГРАФІКА

Категорії
Новини
Новини
Loading...