Франківські спортсмени привезли 2 золота та бронзу з чемпіонату Європи з таеквондо

Понад 600 учасників з 30 країн Європи впродовж чотирьох днів змагались між собою у словенському Мариборі. Зі Словенії представники Івано-Франківська привезли нагороди. Зокрема, у...

Понад 600 учасників з 30 країн Європи впродовж чотирьох днів змагались між собою у словенському Мариборі.

Зі Словенії представники Івано-Франківська привезли нагороди. Зокрема, у ваговій категорії до 57 кг найкращий спортсмен Івано-Франківська у січні Віталій Соловей спочатку переміг суперника з Італії, далі не залишив шансів словенцю та ірландцю, а у фіналі впевнено переміг учасника з Росії, ставши триразовим чемпіоном Європи, інформує МВК.

До слова, до цього Віталій Соловей здобував титул чемпіона серед молоді, а дана перемога стала першою на дорослому рівні. Ця звитяга дозволила спортсмену виконати норматив Майстра спорту України міжнародного класу.

Ще один франківський спортсмен Артем Белов виступав у ваговій категорії +85 кг. Та переміг суперників з Німеччини та Чехії. У півфіналі в рівній боротьбі франківець поступився учаснику з Польщі та здобув бронзову нагороду чемпіонату Європи. Артем Белов також виконав норматив майстра спорту України.

Загалом збірна команда України здобула 2 золоті і 1 бронзову медалі цьогорічного чемпіонату Європи за таеквон-до.

Франківські спортсмени тренуються під керівництвом Заслуженого тренера України Солов’я Олега Ярославовича та заслуженого майстра спорту України Соловей Катерини Геннадіївни, та представляють ДЮСШ № 1 ФСТ “Україна”.

Чемпіонат Європи з таеквондо проходив 12 по 15 квітня.

Читайте також: У Франківську мірялись м’язами кращі бодібілдери України. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...