Прикарпатець, викравши іномарку, потрапив в ДТП та втік

27-річний прикарпатець викрав іномарку “BMW 530-D” та вже згодом не впоравшись з керуванням, заїхав у кювет. Про викрадене авто повідомив снятинських полісменів 24-річний мешканець...

27-річний прикарпатець викрав іномарку “BMW 530-D” та вже згодом не впоравшись з керуванням, заїхав у кювет.

Про викрадене авто повідомив снятинських полісменів 24-річний мешканець одного із сіл району.

За словами чоловіка, авто він залишив на декілька хвилин припаркованим на одній із вулиць міста, не вимкнувши навіть двигун, повідомляє ГУ НП в Івано-Франківській області.

Правоохоронці “по гарячих” слідах встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець.

Як з’ясувалося, напередодні потерпілий приїхав до одного із місцевих Інтернет клубів, де на декілька хвилин залишив свій автомобіль на узбіччі дороги, не закривши його на замок. Тим часом попри автівку проходив зловмисник. Він скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, помітив, що транспортний засіб на ходу, відчинений, з ключами у замку запалювання, тому він сів і поїхав. Проте уже невдовзі водій не впорався з керуванням, заїхав у кювет, де застряг.  Після чого з місця ДТП втік.

У скоєному лиходій зізнався правоохоронцям.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину передбаченого ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: У Франківську п’яний врізався в кільце: розтрощено авто і двигун на дорозі. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...