100 тисяч гривень зібрали у Франківську для подружжя госпітальєрів

На вихідних, 14 та 15 квітня, біля франківської Ратуші відбулась благодійна акція на підтримку родини онкохворих госпітальєрів Сергія та Тетяни Мороз. Парамедик та військовий капелан...

На вихідних, 14 та 15 квітня, біля франківської Ратуші відбулась благодійна акція на підтримку родини онкохворих госпітальєрів Сергія та Тетяни Мороз.

Парамедик та військовий капелан – Сергій Мороз, має Гліобластому IV стадії (пухлина мозку), а у його дружини – волонтерки Тетяни виявили меланому ІІ стадії (злоякісне пухлинне утворення). Сім’я виховує двох дітей. Тож у центрі Франківська протягом двох днів тривала благодійна акція зі збору коштів на лікування подружжя.

За вихідні небайдужі прикарпатці пожертвували на лікування онкохворих близько 100 тисяч гривень. Про це Бліц-Інфо розповіла активістка та волонтерка Вікторія Харандюк. 

Втім, цієї суми недостатньо для допомоги госпітальєрам. Адже тільки Тетяні Мороз після додаткових обстежень та консультацій онкологи продовжили лікування до двох років (замість раніше озвучених 50 тижнів). 

Сергій Мороз має пройти 5 курсів хіміотерапії, від яких залежатиме подальше лікування. Відтак, небайдужих просять підтримати подружжя франківських волонтерів у цю важку для родини хвилину.

Допомогти Фростам можна за реквізитами:

5168 7422 0370 6431 Тетяна Мороз (Приватбанк гривня).

4731 2171 1161 4937 Тетяна Мороз (Приватбанк доллар).

Для переказів з-за кордону:

Western Union та Money Gram: ПІБ (латин): Moroz Tetyana

Емейл: Email: [email protected]

Номер телефону: (Тетяна) +380 (67) 496 41 97.

Читайте також: На Прикарпатті бракон’єр руками виловив 40 рибин. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...