Патрульних та франківців об’єднає “тонка синя лінія”.ФОТО

Сьогодні, 16 квітня в Івано-Франківську представили нову соціальну програму з підтримки поліції, символом якої стане “Тонка синя лінія”. Керівник патрульної поліції Івано-франківської області Олег Костенко розповідає,...

Сьогодні, 16 квітня в Івано-Франківську представили нову соціальну програму з підтримки поліції, символом якої стане “Тонка синя лінія”.

Керівник патрульної поліції Івано-франківської області Олег Костенко розповідає, що цей проект дасть змогу відчути насамперед зміни, інформує Бліц-Інфо.

“Ми відчуваємо довіру, адже збільшується кількість викликів, люди телефонують”, – зауважує очільник патрульних.

Керівник закладу Lounge-Bar “Bechamel” Степан Феняк зазначає, що вирішив бути першим керівником закладу, який долучився до проекту в Івано-Франківську.

“Я зрозумів, що патрульні – це прості люди, які стоять між анархією та порядком. Їм потрібне місце, де б поліцейські могли прийти випити кави чи пообідати”, – розповідає він.

Заклад розробив комплекс “Шериф” – паніні та кава за ціною 35 гривень. Окрім того, тут будуть комплексні обіди для патрульних сім днів на тиждень.

До слова, Тонка синя лінія – це соціальна концепція підтримки патрульної поліції. Її, до слова, українські поліціянти перейняли у американських колег. Там “Тонка синя лінія” працює не один рік та символізує бар’єр між порядком та анархією. В Україні соціальний рух стартував тільки восени минулого року. Ініціаторами проекту виступили поліцейські спільно із ветеранами АТО.

 

Читайте також: Одну з вулиць Франківська назвуть іменем Олександра Олеся

Категорії
Новини
Новини
Loading...