З міського бюджету виділять мільйон гривень на оздоровлення дітей

Заплановано затвердити список таборів, у яких відпочиватимуть дітки пільгових категорій населення цього літа. Уже з травня, батьки діток пільгових категорій можуть звертатись у Департамент...

Заплановано затвердити список таборів, у яких відпочиватимуть дітки пільгових категорій населення цього літа.

Уже з травня, батьки діток пільгових категорій можуть звертатись у Департамент молодіжної політики та спорту( 813 кабінет міської ради), де почнуть формувати списки діток, які матимуть право на безкоштовні путівки у літні табори. Потрібно мати документи, що посвідчують пільгову категорію. Оскільки в таборах загальнодержавного значення («Артек» та «Молода гвардія»), в залежності від типу пільг, батьки можуть сплачувати 20 % від вартості путівки. Щодо таборів загальнообласного значення, то там відпочинок буде абсолютно безкоштовним, повідомляють на сайті Івано-Франківської міської ради.

Хоч список дитячих закладів ще не затверджен, але відомо, де відпочивали дітки минулого року, а це 733 дитини з Франківська.

До дитячого закладу «Верховина» (смт. Верховина) було направлено 35 діток. До «Перлини Придністров’я» (Городенківський р-н) – 52. «Сокіл» (Галицький р-н) -51 дитина. «Перлина Карпат» – 50 діток. У таборі «Лімниця», що у с. Вістова, оздоровилося 50 дітей. Направлено на оздоровлення 38 діток у табір «Молода гвардія» в м. Одеса та 24 дитини до «Артеку» в Київській області.

Як повідомив Назарій Кузенко, заступник директора Департаменту з питань молодіжної політики і спорту, у міській раді вже затверджено координаційну раду з питань організації та відпочинку дітей пільгових категорій населення влітку. 

Читайте також: Цьогоріч у Франківську облаштують дві пляжні зони

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...