На Прикарпатті планують створити школу воротарів

У Калуші не лише беруться тренувати власних голкіперів, але і мріють створити свою школу воротарів. Про свої плани розповів гендиректор ФК “Калуш” Юрій Касіянчук. Напередодні старту...
У Калуші не лише беруться тренувати власних голкіперів, але і мріють створити свою школу воротарів.

Про свої плани розповів гендиректор ФК “Калуш” Юрій Касіянчук. Напередодні старту нового футбольного сезону він разом із головним тренером команди Василем Маликом поділився планами на сезон, розповів про зміни в тренерському та командному складі, а також про стосунки з владою міста, пишуть “Вікна”.

Помічником головного тренера в цьому сезоні буде Петро Лесів, який у попередньому сезоні очолював команду, що виступала в чемпіонаті області. Також у клубі з’явилася і зовсім нова посада — тренер воротарів. Її отримав Станіслав Долуденко, який тривалий час співпрацював із ФК “Карпати” та виховав уже чимало талановитих воротарів, які навіть залучалися до збірної України.

“Кваліфікованих воротарів потребує не лише наша команда, а й інші команди. Ми сподіваємося спочатку охопити дітей ДЮСШ, наших дитячих команд, а згодом — розширити і по району. Можливо, вдасться створити навіть своєрідну академію воротарів, щоб ті діти, які захочуть розвиватися, мали таку можливість у Калуші”, – коментує Юрій Касінячук.

Читайте також: В Івано-Франківську щонеділі гіди проводитимуть безкоштовні екскурсії

Категорії
Новини
Новини
Loading...