В Івано-Франківську облаштують два нових пляжі

Вздовж дамби річки Бистриці Надвірнянської планують облаштувати дві відпочинкові пляжні зони з вуличними меблями, волебольним і футбольним полями та елементами благоустрою. Як пояснив директор...

Вздовж дамби річки Бистриці Надвірнянської планують облаштувати дві відпочинкові пляжні зони з вуличними меблями, волебольним і футбольним полями та елементами благоустрою.

Як пояснив директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак, проект умовно можна поділити на дві частини, інформує прес-служба МВК.

“На сьогоднішній день пляжні зони знаходяться на підвищеннях відносно основного русла ріки, що дозволяє відновити на них об’єкти благоустрою. Вертикальне планування території рекомендується виконати за принципом максимального збереження існуючого рельєфу”, — коментує Смушак.

Перша відпочинкова зона міститиме футбольне та волейбольне поля, а також  місця пасивного відпочинку. Також облаштують сходи.

“Пляжна зона матиме розміри 50*100 метрів. Проектом передбачене встановлення п’яти сонцезахисних грибків у кількості та семи сміттєвих урн. Також поруч встановлять чотири переодягальні. У межах другої відпочинкової зони встановлять три сонцезахисні грибки, сміттєві урни та дві переодягальні”, – додає Смушак.

Читайте також: У Франківську реконструюють перехрестя за зразком кращих європейських практик. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...