Телефонні шахраї виманили у франківця 18 тисяч гривень

Нещодавно до Івано-Франківського відділу поліції із заявою про телефонне шахрайство звернувся 24-річний житель обласного центру.  Чоловік повідомив про те, що кілька днів тому на...

Нещодавно до Івано-Франківського відділу поліції із заявою про телефонне шахрайство звернувся 24-річний житель обласного центру.

 Чоловік повідомив про те, що кілька днів тому на інтернет-сайті «ОЛХ» він знайшов оголошення про продаж мобільного телефону та вирішив купити його. В подальшому, поспілкувавшись із «псевдо-продавцем», потерпілий переказав через термінал кошти в сумі 18 000 грн. на банківський рахунок, як передоплату за товар. Після чого, зв’язок із продавцем було втрачено, повідомляє СК ГУНП в Івано-Франківській області.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи по встановленню місця перебування зловмисників та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Поліція розшукує злочинців і звертається із застереженням до громадян бути пильними, піддавати сумніву і перевіряти інформацію, а не беззастережно і негайно виконувати волю пройдисвітів.

Читайте також: У 29-річного франківця виявлено значні запаси марихуани.ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...