На Прикарпатті у ДТП травмовано мотоцикліста та його 8-річну доньку

Водій автомобіля допустила зіткнення із мотоциклом. Внаслідок ДТП мотоцикліст та його донька отримали забійно-рвані рани. Дорожньо-транспортна пригода трапилася, вчора 17 квітня, близько 7:55 у селі...

Водій автомобіля допустила зіткнення із мотоциклом. Внаслідок ДТП мотоцикліст та його донька отримали забійно-рвані рани.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася, вчора 17 квітня, близько 7:55 у селі Міжріччя Болехівської міської ради, інформує СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 42-річна мешканка одного із сіл району, керуючи автомобілем марки «Mitsubishi Outlander», рухаючись по проїзній частині вулиці с. Міжріччя, здійснюючи  маневр повороту ліворуч, не переконалася у його  безпеці  й допустила зіткнення із мотоциклом марки «Viper», під керуванням 30-річного місцевого мешканця, який  в той час рухався по центральній дорозі.

Внаслідок ДТП  водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження у вигляді забійної-рваної рани правого колінного суглоба, а його  8-річна пасажирка отримала – забійно-рвані рани правого стегна та рвані рани в ділянці правого колінного суглоба. Обидвох поміщено на лікування.

Жінка-водій за результатами проведення медичного освідчення була тверезою, а в мотоцикліста взято кров на проведення аналізу.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження. Проводиться слідство.

Читайте також: Франківські патрульні виявили Ауді, вкрадене у Лондоні. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...