Чи потрібно скасовувати жовтий сигнал світлофора

Кабінет Міністрів вивчає доцільність скасування жовтого сигналу світлофора у зв’язку з аварією 17 квітня у Кривому Розі, внаслідок якої 8 людей загинули та 21...

Кабінет Міністрів вивчає доцільність скасування жовтого сигналу світлофора у зв’язку з аварією 17 квітня у Кривому Розі, внаслідок якої 8 людей загинули та 21 травмовано.

Відповідне доручення Кабмін дав на засіданні в середу.

Зокрема, Кабмін доручив Міністерству внутрішніх справ, Міністерству інфраструктури, Державному агентству автомобільних доріг “Укравтодор”, Національній поліції, Державній службі з безпеки на транспорті “Укртрансбезпека” розглянути питання про скасування жовтого сигналу світлофора та в разі необхідності внести на розгляд уряду відповідний проект акта.

Заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк переконаний, що це правильна ініціатива, тому що, “проаналізувавши останні резонансні ДТП, всі вони пов’язані з проїздом на жовтий сигнал світлофора”.

“Багато країн у світі відмовляються від жовтого сигналу світлофора, має бути лише червоний і зелений і сама жорстка відповідальність за порушення проїзду на забороняючий сигнал!”, – написав заступник міністра на свой сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Франківчан запрошують на справжнє боксерське шоу

Категорії
Новини
Новини
Loading...