У Національній гвардії попередили про майбутні навчання і прокоментували нічні вибухи

Ввечері 18 квітня жителі Івано-Франківська та навколишніх сіл могли чути вибухи. Такий стан справ збентежив багатьох мешканців, тому ЗМІ зв’язалися з прес-офіцером Західного ОТО...

Ввечері 18 квітня жителі Івано-Франківська та навколишніх сіл могли чути вибухи.

Такий стан справ збентежив багатьох мешканців, тому ЗМІ зв’язалися з прес-офіцером Західного ОТО Національної гвардії України Олегом Тіховим, щоб дізнатися, чи варто місцевим жителям переживати, розповідає “Місто”.

“На полігоні неподалік Старого Лисця вчора відбувались нічні навчання, до яких були залучені розрахунки гранатометників, АГС і ПТРК. Практичні навички вдосконалювали нацгвардійці Західного оперативного об’єднання”, — розповідає він.

Прес-офіцер додає, що найближчим часом відбудуть практичні заняття із застосуванням БТРів.

“Національна гвардія України та збройні формування проводять постійні тренування. І добре, що це не тільки теорія, а й практика.Звичайно, добре, що жителі Франківська й навколишніх сіл так реагують на невідомі звуки, але мають мають зрозуміти нас. Тому просимо вибачення за незручності, однак навчання продовжуватимуться. І вже найближчим часом пройдуть тренування із використанням БТРів”, — додає Тіхов.

Головне фото – ілюстративне.

Читайте також: Прикарпатські правоохоронці доводили свою професійність у навчальних боях. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...