350 тисяч гривень виділили із обласного бюджету на ремонт будинку культури на Снятинщині

Ще в 2008 році під час повені було повністю затоплено будинок культури у селі Тростянець на Снятинщині та зруйнувано підлогу. За сприяння укропівця Романа...

Ще в 2008 році під час повені було повністю затоплено будинок культури у селі Тростянець на Снятинщині та зруйнувано підлогу. За сприяння укропівця Романа Білика будинок культури відремонтували.

Будинок культури у селі Тростянець Заболотівської ОТГ роками знаходився у аварійному стані. Особливо великих збитків будівлі завдала повінь 2008 року. Тоді невеличкий потічок повністю затопив клуб та зруйнував підлогу, інформує УКРОП Прикарпаття.

За допомогою громада села звернулась до депутата обласної ради від партії “УКРОП” Романа Білика. За його сприяння із обласного бюджету було виділено більше 350 тисяч гривень. За ці кошти стару підлогу замінили на нову плитку, встановили металопластикові вікна, відновили фасад та капітально відремонтували покрівлю. До того ж вдалося виконати роботи із очищення русла та берегоукріплення, на що було виділено майже 200 тисяч гривень. То ж велика вода будівлі більше не загрожує.

“Також у нас були великі проблеми із дахом, що протікав, старі вікна і двері пропускали холод. Будинок культури потребував капітального ремонту”, – розповідає сільський голова Тростянця Іван Пилип’юк.

“Будинок культури не має стояти пусткою. Тоді як клуб у Тростянці був найгіршим на Снятинщині. Відтепер місцеве населення матиме місце для культурно-масового відпочинку, зборів та концертів”, – зазначив депутат обласної ради від партії “УКРОП” Роман Білик.
Також за сприяння укропівця в селі Тростянець тривають ремонтні роботи у ДНЗ “Малятко”.

Світлина від УКРОП Прикарпаття.

Світлина від УКРОП Прикарпаття.

Світлина від УКРОП Прикарпаття.

Читайте також:  Франківці з інвалідністю отримуватимуть безкоштовні путівки в санаторії

Категорії
Новини
Новини
Loading...