У Франківську дев’ятикласник побив та намагався зґвалтувати 12-річну дівчинку

Інцидент трапився вчора ввечері, 19 квітня, поблизу школи №21, в районі вулиць Сахарова-Коновальця. Дитину врятувала франківка Тетяна Шумекова, яка поверталась додому та почула крики. Хлопець,...

Інцидент трапився вчора ввечері, 19 квітня, поблизу школи №21, в районі вулиць Сахарова-Коновальця.

Дитину врятувала франківка Тетяна Шумекова, яка поверталась додому та почула крики. Хлопець, уже зі знятими штанами, бив лежачу дівчинку. Побачивши жінку, насильник утік, інформує “Галка“.

“Зайшла швиденько за павільйон і побачила, що на побитій цеглі лежить дівчинка, а якийсь хлопчик її б’є з усієї сили по чому получається, бо вона прикривалася руками. Я поала кричати і запитала дитину, що він таке робить, а дитина навіть не розуміючи що він хотів зробити казала, що він її б’є і вона незнає чому. А та малолітня скотина в той момент підтягувала штани і защіпала їх…і він звісно втік! Я відвела дівчинку додому і передала татові(вона вся побита і розцарапана).По дорозі вона мені розказала що їй 12 років і вона його знає тільки на вигляд і він її туди затягнув,а ще що він таке робив з маленькою дівчинкою. Люди, білий день, з іншої сторони садка ще гуляли діти з продовженої групу”,  — зазначила жінка.

У поліції підтвердили, що такий інцидент справді був. До правоохоронців із заявою звернувся батько травмованої дівчинки. Особу нападника встановили, зараз він дає пояснення поліціянтам. Хлопець не розказує мотиви вчинку, проте раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв.

Читайте також: На вулицю Лесі України повернуть частину старовинних кам’яних бордюрів. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...