Прикарпатські поліцейські пройшли тренінг з надання домедичної допомоги потерпілим. ФОТО

Сьогодні в Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбувся тренінг з питань надання екстреної домедичної допомоги потерпілим, повідомляє СК ГУНП в Івано-Франківській області....

Сьогодні в Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбувся тренінг з питань надання екстреної домедичної допомоги потерпілим, повідомляє СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Захід проведено з ініціативи представника УЗПЛ НПУ Кристини Овсепян. Заняття для особового складу різних підрозділів ГУНП в області провели заступник Голови обласної організації товариства “Червоний Хрест” України Ярослава Джигіти, лікаря-терапевта Прикарпатського факультету НАВС Ірини Сухоручко та лікаря Державної установи “Територіальне медичне об’єднання МВС України по Івано-Франківській області” Лесі Марковецької. 

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Під час навчання тренери розповіли та практично показали на манекенах техніку дій з надання домедичної допомоги потерпілим від нещасних випадків (дорожньо-транспортних пригод, або отримання тілесних ушкоджень внаслідок інших подій). 
Зокрема, працівники поліції мали можливість самостійно реалізувати отримані навички, а саме: як правильно робити штучне дихання, непрямий масаж серця, користуватися джутом для зупинки кровотечі аби не зашкодити особі, а також як правильно обробляти відкритті рани на різних ділянках тіла. 

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Окрім цього, тренери розповіли, як надавати домедичну допомогу у разі повішення, удушення, утоплення, переохолодження, опіках, тощо.
Отримані знання працівники поліції зможуть застосувати як при виконанні своїх службових обов’язків, так і повсякденному житті.
Після закінчення курсу працівники отримають сертифікати.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Читайте також: Військові авіатори знову штурмують небо над Франківськом

 
Категорії
Новини
Новини
Loading...