В Івано-Франківську обрали “Міс університету нафти і газу”. ФОТОРЕПОРТАЖ

Сім студенток Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу боролися за головний титул «МІС ІФНТУНГ 2018».  Головну корону “Міс Університету нафти і газу – 2018”...

Сім студенток Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу боролися за головний титул «МІС ІФНТУНГ 2018».

 Головну корону “Міс Університету нафти і газу – 2018” за рішенням журі здобула студентка Діана Базавляк. Дівчина також отримала титул “Міс грація”.

Діана Базавляк

Першою віце-міс стала Суп Юлія, також вона виграла у номінації “Міс інтернет симпатії”. Другою віце-міс стала Лебединець Анна, дівчина потрапить на обкладинку журналу «Versal».

Участь у конкурсі також брали: Стефанишин Інна ОП-16-1, Шабан Лілія МО-14-2, Власюк Діана НІ-16-2, Овчар Інна ОА-14-1.

Конкурс почався із розповіді про кожну учасницю та дефіле в одинакових футболках, ретро-джинсах, сумкою-бананкою та на високих підборах. На наступному дефіле дівчата були одягнуті у пальта нюдових відтінків, а сам стиль одягу – кежуал. Наступним було інтелектуальне завдання, під час якого вони відповідали на запитання журі. Також студентки дивували своєю жіночністю у легких шовкових халатиках та спокусливою білизною. Четвертий вихід – вечірній. Дівчата у довгих сукнях чарували елегантністю, розкішшю, таємничістю та по-справжньому відчули себе мов на «червоній доріжці».

Між виходами конкурсанток, глядачів розважали музичними і танцювальними виступами та жартами університетська команда КВН “Як варіант”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також: “Miss Ivano-Frankivsk 2018”: стали відомі імена учасниць конкурсу краси 

Категорії
Новини
Новини
Loading...