У Івано-Франківську нові патрульні склали Присягу. ФОТО

Сьогодні, 25 квітня, в Управлінні патрульної поліції в Івано-Франківській області 12 нових співробітників урочисто склали Присягу на службу українському народові.  Серед нових полісменів –...

Сьогодні, 25 квітня, в Управлінні патрульної поліції в Івано-Франківській області 12 нових співробітників урочисто склали Присягу на службу українському народові.

 Серед нових полісменів – 4 жінки та 8 чоловіків, які після проходження першопочаткової підготовки готові до виконання службових обов’язків, повідомляє СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Урочисті заходи з приведення до присяги відбулися на плацу біля адмінбудівлі Управління патрульної поліції. На урочистості прибули керівник апарату Івано-Франківської ОДА Роман Маланій, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, а також гості та запрошені. 

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Кожний із новобранців урочисто присягнув: “Я, усвідомлюючи свою високу відповідальність, урочисто присягаю вірно служити українському народу, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права та свободи людей, честь Держави, з гідністю нести високе звання поліцейського та сумлінно виконувати свої службові обов’язки”.

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Із вітальними словами до новопризначених поліцейських звернулися начальник Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Олег Костенко, міський голова Руслан Марцінків, керівник апарату Івано-Франківської ОДА Роман Маланій та т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції в області Олег Йосипів. Вони відзначили нелегку і відповідальну службу поліцейського у захисті прав та свобод громадян та протидії злочинності. 

Світлина від Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області.
З нагоди урочистого складання Присяги нових поліцейських привітали рідні, друзі та близькі, які прийшли на урочисті заходи.

Читайте також: 24 загиблих і 19 травмованих – рятувальники розповіли про втрати від пожеж на Прикарпатті

Категорії
Новини
Новини
Loading...