В Івано-Франківську проведуть “Ніч у бібліотеці”

 Вже 27- 28 квітня, за підтримки Департаменту молодіжної політки та спорту міської ради, у Прикарпатському університеті відбудеться масштабний захід – Всеукраїнський студентський хакатон IT-технологій....

 Вже 27- 28 квітня, за підтримки Департаменту молодіжної політки та спорту міської ради, у Прикарпатському університеті відбудеться масштабний захід – Всеукраїнський студентський хакатон IT-технологій.

Хакатон – це захід, на якому збираються програмісти чи спеціалісти інших галузей, які в закритому просторі протягом відведеного часу працюють, розробляючи програми, які б покращували б життя студентам, повідомляють у прес-службі МВК.
 
“Ви приходите до нас з ідеєю, ставите перед собою конкретне завдання і за відведений час вирішуєте проблему, відволікаючись лише на “поспати” та “поїсти”. У нашому хакатоні участь беруть студенти та абітурієнти різних ВНЗ України, а ментори – досвідчені фахівці у IT-сфері. Подія відбуватиметься у студентському коворкінг-просторі Paragraph, місто Івано-Франківськ”, – пояснюють організатори.
 
Для студентів це:
– можливість перевірити вміння працювати в команді;
-можливість працевлаштування, адже на заході Ви працюватимете безпосередньо з менторами, які оцінять Ваші професійні вміння;
– розробка програм для розвитку університетів України;
– сертифікат участі та цінні призи.
 
Протягом 33 годин студенти працюватимуть над своїм проектом, відволікаючись лише на природні потреби. Вони повинні: придумати ідею, розробити робочий прототип та бізнес-модель. Після завершення часу учасники презентуватимуть напрацювання спонсорам, які визначають переможця, котрі в свою чергу отримають цінні призи, сертифікати участі.
Прийшов – придумав – виграв!
 
Категорії
Новини
Новини
Loading...