Волонтери Прикарпаття відправили військовим на Схід понад 5000 вареників. ФОТО

Вчора, 1 травня, небайдужі мешканці з Надвірнянщини на Схід для українських військових відправили 5400 вареників.  Про це у соцмережі Фейсбук повідомив голова Надвірнянської райради Іван Гурмак. “Сьогодні...

Вчора, 1 травня, небайдужі мешканці з Надвірнянщини на Схід для українських військових відправили 5400 вареників.

 Про це у соцмережі Фейсбук повідомив голова Надвірнянської райради Іван Гурмак.

“Сьогодні з побратимами  відправили черговий вантаж в зону бойових дій московсько-української війни. Зокрема 5400 вареників, які були ліплені на організованих волонтерським фондом “Свобода Гідність Перемога” гаївках в селищі Ланчин. Велика дяка і низькій уклін всім хто долучився! Вам, побратими, щасливої поїздки! Слава Нації!”, – йдеться у повідомленні. 

Світлина від Івана Гурмака.

Світлина від Івана Гурмака.

Нагадаємо, що  в Україні офіційно закінчили Антитерористичну операцію. Президент України Петро Порошенко офіційно оголосив про закінчення Антитерористичної операції на Донбасі, яка тривала чотири роки.

в Україні офіційно закінчили Антитерористичну операцію. Президент України Петро Порошенко офіційно оголосив про закінчення Антитерористичної операції на Донбасі, яка тривала чотири роки. На заміну їй 30 квітня 2018 року розпочато операцію Об’єднаних сил із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської федерації у Донецькій і Луганській областях, відповідно до плану операції Об’єднаних сил.

Однак вже першої доби операції об’єднаних сил зафіксовано 44 обстріли наших позицій. Троє українських військовослужбовців зазнали поранень.

Читайте також: Lama прокоментувала погрози росіянки, яка звинуватила її у плагіаті

Категорії
Новини
Новини
Loading...