У Франківську водій маршрутки вчинив ДТП, покинув місце і заперечував скоєне. ФОТО/ВІДЕО

ДТП сталася у мікрорайоні Пасічна: водій маршрутки врізався у легковик, не зупинився і поїхав по маршруту вулицями Івано-Франківська. На момент зіткнення власника авто не...

ДТП сталася у мікрорайоні Пасічна: водій маршрутки врізався у легковик, не зупинився і поїхав по маршруту вулицями Івано-Франківська. На момент зіткнення власника авто не було на місці. Про скоєне у поліцію повідомили свідки.

Інцидент стався на вул. Горбачевського вчора, 1 травня. Водій маршрутки № 36 врізався в автомобіль “Рено Меган”. Після цього з місця події зник: поїхав працювати далі. Проте очевидці, які бачили момент ДТП, дали свідчення поліцейським, повідомивши і номерний знак, і номер маршрутки. Додамо, що самого власника легковика не було поряд, інформує МІСТО.

За деякий час патрульні розшукали водія автобуса на перетині вулиць Бельведерська-Довга, який зник з місця аварії. Затримали і вирішили пояснити причину зупинки. Проте водій казав, що не вчиняв ніякої аварії. Заперечував все до самого кінця. Інспектори пояснили, що є очевидці і пошкодження на автобусі, які свідчать про інше. Пасажирів поліцейські попросили покинути автобус, а водію віддати їм гроші і пересадити на інший транспортний засіб. Правда, пасажирам це не дуже сподобалося і це викликало агресію у бік поліцейських.

Незважаючи на це, патрульні склали на водія відповідні адмінматеріали за ст. 122-4 (Залишення місця події) та 124 КУпАП (ДТП).

Фото та відео: Богдан Гарасимів

 

Читайте також: В Івано-Франківську на Хіміків сталося аж дві дорожньо-транспортні пригоди. ФОТО

Категорії
Новини
Новини
Loading...