На Прикарпатті дівчинці, що позбавлена батьківського піклування, придбали необхідні речі

Раніше, у квітні районною владою за спільного фінансування обласного та районного бюджетів придбано помешкання у місті Тисмениця для Галини Плотенко. А тепер дівчинці подарували...

Раніше, у квітні районною владою за спільного фінансування обласного та районного бюджетів придбано помешкання у місті Тисмениця для Галини Плотенко.

А тепер дівчинці подарували речі, необхідні для комфортного проживання в новій квартирі. Працівники служби у справах дітей Тисменицької РДА придбали Галині Плотенко ковдру, набір столових приборів, чайник, подушку, покривало та комплект постільної білизни.

Усі ці необхідні у побуті речі придбано за кошти районного бюджету в рамках «Програми соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, захисту їх житлових прав, профілактики бездоглядності і безпритульності на 2016-2020 роки». Загалом на придбання і облаштування квартири було виділено понад 500 тисяч гривень з обласного та районного бюджетів.

До слова, дівчинка народилася у с. Колодіївка. Дівчина перебувала на обліку служби у справах дітей райдержадміністрації з 2003 року, як дитина, позбавлена батьківського піклування, що не мала закріпленого за нею житла.

Читайте також: Дитячій музичній школі №3 присвоїли ім’я Анатолія Кос-Анатольського

Категорії
Новини
Новини
Loading...