У франківському тролейбусі облаштували дискотеку на колесах. ВІДЕО

На вихідних у депо КП “Електроавтотранс” відбулися зйомки промо-відео до “Дня вуличної музики”. Цьогоріч організатори і активісти вирішили більш маштабно вразити мешканців – каже...

На вихідних у депо КП “Електроавтотранс” відбулися зйомки промо-відео до “Дня вуличної музики”.

Цьогоріч організатори і активісти вирішили більш маштабно вразити мешканців – каже один із організаторів Дня вуличної музики Владислав Соха. 19 травня містом курсуватиме дискотека на колесах, пише “Галка”.

«Сьогодніми знімаємо промо-ролик на одній із локацій нашого заходу. Це музичний тролейбус, який курсуватиме по місту із транспортабельною вечіркою. Сьогодні тут присутньо більше 30 волонтерів. Мета одна – створити атмосферу справжньої вечірки тут у толейбусі.  Ідея народилася в ході організації цьогорічного Дня вулиної музики, але думка не завершується по закінченню цієї події. Ми хочемо зробити цей тролейбус творчим і подарувати його місту. Попередні роки День вуличної музики дарував піаніно, а цього року ми вирішили зробити щось більше» – каже Соха.

Безліч світла, електронної музики, святкової атмосфери позитивних емоцій – це все атрибути однієї із святкових локацій під назвою “Тролеймьюз”. DJ Dobro, який зіграв свою музику у тролейбусі, поділився власними емоціями.

“Ми вперше виступаємо на подібних локаціях. Коли поступила пропозиція виступити у тролейбусі, я зразу зацікавився. Це крута ідея зіграти музику тут. Не завжди може випасти нагода, відчути атмосферу справжнього андеграунду. Те все що відбувалося у цьому тролейбусі – це лише початок. Більше почуєте 19 травня” – DJ Dobro.

Також органіатори обіцяють безліч виступів молодих виконавців та двох хедлайнерів. Промо-ролик з’явиться у мережі вже найближчим часом.

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...