Трагічна смерть: при отриманні 15 тисяч доларів хабара помер посередник. ФОТО

Військова прокуратура Західного регіону викрила посадовця Басейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет на отриманні хабара у 15 тисяч доларів. Під час затримання чиновника...

Військова прокуратура Західного регіону викрила посадовця Басейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет на отриманні хабара у 15 тисяч доларів.

Під час затримання чиновника стався трагічний інцидент – посередник “операції” помер від серцевого нападу. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

Трагічний інцидент на затриманні. Під час одержання другої частини хабара в 15 тисяч доларів США та проведення огляду місця події посередника вразило серце. За попередньою версією, чоловік помер внаслідок ішемічної хвороби серця, – повідомив Сенюк.

Деталі: вчора ввечері, 4 травня, на хабарі було викрито заступника начальника Бассейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет, який діяв за посередництва екс-голови органу місцевого самоврядування.

17 тисяч доларів США призначалися за сприяння в одержанні дозвільних документів на видобуток органічного добрива “Сапропель” на водних об’єктах Кельменецького району Чернівецької області.

Однак, під час документування цього злочину, а точніше вимагання та одержання неправомірної вигоди, посередник поскаржився на проблеми із здоров’ям. Тут же на місце події прибули працівники швидкої медичної допомоги і намагались врятувати чоловіка. На жаль, з прикрістю вимушений повідомити, в ході реанімаційних заходів він помер.

Злочин документувався слідчими військової прокуратури Чернівецького гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками “К” Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області.

Світлина від Олега Сенюка.

Світлина від Олега Сенюка.

Світлина від Олега Сенюка.

Світлина від Олега Сенюка.

Світлина від Олега Сенюка.

Світлина від Олега Сенюка.

Світлина від Олега Сенюка.

Читайте також: Кілька тисяч містян проїхалися вулицями Франківська на велосипедах. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...