Після розголосу у франківських породіль покращився раціон харчування

Нещодавно франківців обурив склад “повноцінного” сніданку в міському пологовому будинку. Директор установи Сергій Стефанко пояснив, що на харчування однієї пацієнтки перинатального центру виділяють 19 гривень на день....

Нещодавно франківців обурив склад “повноцінного” сніданку в міському пологовому будинку. Директор установи Сергій Стефанко пояснив, що на харчування однієї пацієнтки перинатального центру виділяють 19 гривень на день.

Згодом про харчування міських породіль заговорила й начальниця відділу охорони здоров’я Марія Бойко, яка запевнила, що в харчування пацієнток міського пологового будинку додавати молочні продукти.

Після публікацій скандальних фото з двома скибками хліба та чаєм, які жінки у франківському перинатальному центрі отримують на сніданок, меню в закладі змінилося на краще.

“Можуть, якщо хочуть зберегти посади??!! І яйця, і салати, і гречневі супи… Масло з’явилося в необмеженому доступі!!! Питання: а де до цього часу були ці продукти?” – написала Діана Жученко, опублікувавши нові фото з пологового.

Саме вона минулого тижня оприлюднила фото зі скибками хліба без масла і горнятком чаю, що їх давали жінками відділу виношування вагітності на сніданок.

Читайте також: У франківському пологовому будинку дають на сніданок лише хліб і чай – Марцінків обіцяє перевірити харчування

Категорії
Новини
Новини
Loading...