Маленький Дениско потребує 82 тисячі євро для термінової операції з пересадки кісткового мозку

Денис Семчук із невеличкого прикарпатського села Брустурів страждає на рідкісне гематологічне захворювання – анемію Даймонда-Блекфана. Іншими словами, його організм не виробляє життєво необхідних речовин....

Денис Семчук із невеличкого прикарпатського села Брустурів страждає на рідкісне гематологічне захворювання – анемію Даймонда-Блекфана. Іншими словами, його організм не виробляє життєво необхідних речовин.

Без пересадки кісткового мозку від неродинного донора хлопчик проживе недовго, а за умови проведення успішного оперативного втручання одужає. Ціна його життя 115 тисяч євро. Прооперувати малюка беруться польські лікарі із міста Бидгощ. Однак така сума для сім’ї Дениса – нереальна. Хлопчика виховують лише мама та бабуся із дідусем.

Після ефіру на одному з центральних телеканалів, Міністерство охорони здоров’я України взяло на себе повну оплату витрат з проведення операції. Втім, перша та друга пересадка дитині не допомогли. Мама хлопчика Ліля Семчук просить небайдужих допомогти родині пережити цей складний час та підтримати матеріально. Адже, як розповіла Семчук кореспондентці Бліц-Інфо на третю пересадку та подальше лікування їм необхідно 82 тисячі євро. Гроші потрібно терміново, бо третя пересадка кісткового мозку заплановано провести вже цього тижня. А перед цим за неї необхідно заплатити.

“Будь-яка допомога дуже важлива! Як мама, яка вже 5 років бореться за здоров’я свого синочка, благаю, допоможіть нам нарешті подолати цю недугу!Мій синочок дуже хоче бути таким самим, як його однолітки, бігати з ними, ходити гуляти, бавитися в м’яча, але зараз він не може цього робити… Страшний діагноз перекреслив усе, відібрав у нього звичайне, безтурботне дитинство.  Але ми з Вами можемо змінити майбутнє Денисика!!! Головне – не залишитися осторонь!”, – закликає мама.

Карта ПриватБанку: 5168757315391773 Семчук Лілія Михайлівна

Номер Viber 0989731993

Номер польский +48739577868!!!

Нагадаємо, на початку грудня всю Україну вразила історія про Дениска, який сам плете ялинки, щоб зібрати собі гроші на операцію.

Читайте також: Дівчинці з Франківська потрібні ще 30 тисяч гривень для складної операції на хребті

Категорії
Новини
Новини
Loading...