Прикарпатців просять допомогти маленькій дівчинці почути світ

Дівчинці терміново необхідна операція, яка коштує 30 тисяч євро. Якщо її не зробити до 3 років, дитина вже ніколи не зможе чути. Мама Ірина...

Дівчинці терміново необхідна операція, яка коштує 30 тисяч євро. Якщо її не зробити до 3 років, дитина вже ніколи не зможе чути.

Мама Ірина Вуєк дуже просить всіх допомогти Алінці почути світ, бо самотужки родичі не впораються.

“Коли Алінці минуло рік і 3 місяці лікарі нас приголомшили: ” Ваша дівчинка не чує! Це не лікується, але чути і говорити вона зможе, якщо вчасно зробити операцію – кохлеарну імплантацію”. Сказати те, що ми були шоковані- це нічого не сказати. Пройшло вже чотири місяці, а ми й досі не можемо повірити, що наше Сонечко не чула жодного слова, жодноі казочки, вона зовсім нічого не чула… Зараз Алінка носить слухові апарати та вчиться чути цей світ. Кожен звук для неї є новим. Дівчинка багато займається, багато трудиться для того, щоб пізнати цей світ, щоб вимовити своі перші слова. Результат є, але навіть найпотужніші апарати не можуть компенсувати таку велику втрату слуху. Наша донечка дуже розумна, активна ,життєрадісна дівчинка. Вона завжди посміхається, це такий маленький “енерджайзер”, у якого дуже рідко сідають батарейки”, – пише мама Ірина Вуєк у соцмережі.

За словами Ірини, вони стали на чергу на кохлеарну імплантацію за бюджетний кошт ( номер 370), але ніхто не каже скільки років прийдеться чекати своєі черги:

“Часу у нас не так вже й багато. Ми не можемо чекати – операцію потрібно зробити чим пошвидше. Час біжить дуже швидко. Зараз Алінці рік і 7 місяців, ми повині встигнути до трьох років. Вартість кохлеарної імплантаціі 26 467 EUR. Нажаль у нас немає таких коштів, тому ми просимо усіх небайдужих людей відкликнутися на наше горе. Будь ласка допоможіть нам здійснити мрію нашої дівчинки – чути цей світ, чути голос рідних , жити повноцінним життям.  Для нас дуже важлива будь-яка ваша допомога: робіть репости, розповідайте про нас друзям, додавайте друзів у наші групи, допомагайте порадами та добрим словом! Ми щиро віримо і надіємось, що зовсім скоро Алінка зможе почути цей світ!”

ВУЄК АЛІНА, 
Вік: 1 рік 7 місяців
Діагноз: двохстороння сенсоневральна хлухота 4-го ступеня

Збір на імплант
Сума збору 26 467 EUR

Номер картки Приват банку 5168 7573 4884 1638 (грн)
Отр. Вуєк Ірина Романівна
тел. +380683561375 (мама Ірина)

Читайте також: Маленький Дениско потребує 82 тисячі євро для термінової операції з пересадки кісткового мозку

Категорії
Новини
Новини
Loading...