Прикарпатський ветеран АТО боротиметься за право увійти до складу збірної України Ігор Нескорених

За 15 місць в команді, яка представить Україну на Національних Іграх для поранених воїнів – Ігри Нескорених (Invictus Games 2018 року) в Сіднеї, змагатимуться...

За 15 місць в команді, яка представить Україну на Національних Іграх для поранених воїнів – Ігри Нескорених (Invictus Games 2018 року) в Сіднеї, змагатимуться 175 ветеранів та військовослужбовців з усієї країни.

За право увійти до складу збірної України змагатиметься і прикарпатець Руслан Косенко, інформує ОДА.

news-image

Руслан є представником громадської організації “Бандерівський схрон”. В національних змаганнях він братиме участь у двох дисциплінах – біг на дистанції 1500 м та велосипедний спорт (6 км). До слова, велосипед ветеранові придбано за сприяння управління спорту облдержадміністрації.

Відбудеться фінальна частина відбору до збірної України Національних Ігор для поранених воїнів – Ігри Нескорених завтра, 12 травня, в Києві.

Урочисте відкриття Ігор відбудеться на стадіоні “Піонер” (вул. Туполєва, 22 д). Вже о 10:00 тут розпочнуться змагання з легкої атлетики – біг, стрибки в довжину, штовхання ядра, а також стрільби з луку та пауерліфтингу.

Ігри охоплять ще дві локації — Труханів острів, на якому з 11:00 до 16:00 проходитимуть велосипедні перегони на 6 км, а також басейн ЦСК ЗС України (пр-т Повітрофлотський, 6), де з 11:00 відбудуться змагання з плавання.

Мешканці Прикарпаття можуть стати гостями Національних Ігор Нескорених та підтримати Руслана Косенка 12 травня о 9:00 на стадіоні “Піонер” у м. Києві.

Читайте також: У Франківську пройде масштабний чемпіонат Frankivsk Open Jiu Jitsu Championship NO GI 2018

Категорії
Новини
Новини
Loading...