Вулицями Івано-Франківська пройшла чергова “Чорна п’ятниця”. ФОТО

Сьогодні вранці мер міста разом з керівниками комунальних підрозділів перевірив вулиці на чистоту та садові перевезення. Зокрема стан прибирання міста чиновники перевіряли у дворах...

Сьогодні вранці мер міста разом з керівниками комунальних підрозділів перевірив вулиці на чистоту та садові перевезення.

Зокрема стан прибирання міста чиновники перевіряли у дворах будинків на вулиці Івана Павла ІІ. Також оглянули роботи на вулиці Парковій. Тут закінчення ремонту на завершальному етапі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав міський голова Руслан Марцінків.

“Дав доручення виконавцю перекласти бруківку, яка просіла біля будинку 22. Також інспекція з безпеки руху має вивчити можливість встановлення лежачого поліцейського біля найбільшої школи в області – №22”, – йдеться в повідомленні.

Він відзначив, що на цей мікрорайон міська влада має багато планів:

“З найбільших – вже скоро розпочнуться роботи щодо будівництва дитячого майданчика зі штучним покриттям на вулиці Івасюка, 46. Також у планах – ремонт великого двору на вулиці Івасюка, 28-30. А в перспективі й ремонт вулиці Івана Павла ІІ”, наголосив Марцінків.
Окрім того, чиновники перевірили і садові перевезення. Тут в останніх  суттєвих нарікань не має.

А от ситуація з майданчиком “Фортеця” мера міста прикро вразила:

“Якщо до підрядника багато питань, то він все переробить за власний кошт. Та дуже шкода шахматних столів. Сьогодні оглядали майданчик, один з бетонних(!) столів був перевернутим, а інший – просто розбитим. Маю лише одне питання – навіщо?”, – зауважив очільник.

Читайте також: Прикарпатський ветеран АТО боротиметься за право увійти до складу збірної України Ігор Нескорених

 

Категорії
Новини
Новини
Loading...