Як проходить підготовка до Porto Franko в Івано-Франківську. ФОТО

Фестиваль Porto Franko, який проходитиме в Івано-Франківську 13-17 червня, відкриватимуть “Аерофонією” – аеродинамічною оперою за участі Юрія Іздрика. Центральний музичний інструмент – легендарний літак Ан-2 є водночас...

Фестиваль Porto Franko, який проходитиме в Івано-Франківську 13-17 червня, відкриватимуть “Аерофонією” – аеродинамічною оперою за участі Юрія Іздрика.

Центральний музичний інструмент – легендарний літак Ан-2 є водночас головним елементом декорацій, на фоні яких артисти NOVA OPERA створять постдраматичну оперу, поєднавши сонорику авіа-турбіни з грегоріанським хоралом, монгольскими колисковими та тріп-хоповими ритмами, повідомляє Правда ІФ.

“Ви напевне думаєте, що ми жартуємо, називаючи АН-2 хедлайнером. Але які тут жарти, самі гляньте – підготовка йде повним ходом: саундчеки, перевірка звуку, Косів і багато літаків. Все для того, щоб саме опера AEROPHONIA відкривала фестиваль Porto Franko 2018 неофутуристичним перформансом, звісно з улюбленою командою NOVA OPERA. Людина і машина, землі і повітря, голос та шум, сейсмічні електронні баси та світлове шоу, все це 14 червня”, – зазначають організатори.

Читайте також:  Авіаторів Прикарпаття відвідала військова делегація зі США. ФОТО

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...