У Снятинській районній лікарні поміняли прогнилі вікна та двері

Депутат обласної ради від партії «УКРОП» Микола Дроняк посприяв у заміні вікон та дверей у Снятинській центральній районній лікарні. На ці роботи із обласного бюджету...

Депутат обласної ради від партії «УКРОП» Микола Дроняк посприяв у заміні вікон та дверей у Снятинській центральній районній лікарні.

На ці роботи із обласного бюджету було виділено виділено 48 тисяч гривень. Старі конструкції у поліклінічному відділенні були прогнилі та пропускали холод. Бо з часу відкриття приміщення, з 1977 року, їх не замінювали жодного разу.

«Нові енергозберігальні склопакети суттєво покращили зовнішній вигляд приміщення. А головне – у поліклініці стало значно тепліше та комфортніше. Адже вікна не пропускають вуличного шуму», – каже головний лікар Снятинської ЦРЛ Володимир Крокош.

За словами медика, укропівець Микола Дроняк регулярно навідується до закладу. Минулоріч, до прикладу, за сприяння депутата, вдалось придбати для лікарні сучасний УЗД-апарат.

«Відновлення медичних закладів – одне із першочергових завдань. Поки у країні тривають так звані реформи, лікарні занепадають на очах. На їх ремонти потрібні величезні суми. Тому ми стараємось частинами, та все ж допомагати у відновленні приміщень, заміні вікон, дверей, комунікацій. Адже наші люди мають отримувати якісні медичні послуги, а лікарі – працювати у комфортних умовах», – зазначив депутат обласної ради від партії «УКРОП» Микола Дроняк.

За сприяння укропівця, впродовж двох останніх років зроблено капітальні ремонти лікарських амбулаторій на Снятинщині: в селі Стецева і Русів, також перекрито ФАП в Будилові.

Світлина від УКРОП Прикарпаття.

Світлина від УКРОП Прикарпаття.

Читайте також: Як сімейний клан колишнього міністра збудував “успішний” медичний бізнес на Прикарпатті

Категорії
Новини
Новини
Loading...