На Прикарпатті встановлять пам’ятник загиблим бійцям 10 окремої гірсько-штурмової бригади

У Коломиї планують встановити пам’ятник загиблим бійцям 10 бригади, про це повідомив командир 10 окремої гірсько-штурмової бригади Василь Зубанич. За його словами нещодавно «десятка»...

У Коломиї планують встановити пам’ятник загиблим бійцям 10 бригади, про це повідомив командир 10 окремої гірсько-штурмової бригади Василь Зубанич.

За його словами нещодавно «десятка» повернулась з передової, вдалося визволити два населені пункти на Луганщині. На жаль, бригада понесла втрати – загинуло вісім бійців.

Ми вже розробили проект пам’ятника всім загиблим, – говорить Зубанич. – Хочемо навіки вшанувати всіх всіх загиблих в цьому меморіалі. Його планують побудувати в Коломиї на вулиці Моцарта, 33. Це не кусок каменя, як у нас звикли».

Проект пам’ятника вже готовий. Це ідея Василя Зубанича. Каже, він символізуватиме три покоління боротьби, пише Репортер.

Зараз в бригаді оголосили збір коштів на будівництво пам’ятника. На його спорудження скидаються бійці та небайдужі люди. Вже зібрано понад сотню тисяч гривень.

Рахунок № 26007052544972
в ПАТ КБ «Приватбанк», МФО 336677
код ЄДРПОУ 41879527
Отримувач: Громадська організація «Фонд підтримки гірсько – штурмової бригади «Едельвейс»
Призначення платежу: благодійний внесок на спорудження меморіалу.

Читайте також: У Франківську відбулася хода юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл». ВІДЕО

Категорії
Новини
Новини
Loading...