На Франківщині пенсіонерів вчили користуватись інноваційними технологіями

ПриватБанк на Прикарпатті вже вкотре долучився до проекту “Основи комп’ютерної грамотності для пенсіонерів” на базі Центру розвитку підприємства “Бізнес-Інкубатор” Інституту економіки управління у нафтогазовому комплексі....

ПриватБанк на Прикарпатті вже вкотре долучився до проекту “Основи комп’ютерної грамотності для пенсіонерів” на базі Центру розвитку підприємства “Бізнес-Інкубатор” Інституту економіки управління у нафтогазовому комплексі.

 

Даний проект впроваджений міською радою м. Івано-Франківськ з метою набуття навиків користування сучасними технологіями людей старшого віку, повідомляють у прес-службі ПриватБанку.

“На основі Інтернет-банкінгу Приват24 можна навчити дорослих студентів, як не витрачати свій час та нерви, перебуваючи у черзі банку, а спокійно у домашніх умовах здійснити всі необхідні платежі, – розповідає керівник проекту, доктор економічних наук, доцент, завідувач кафедри маркетингу і контролінгу Ірина Володимирівна Перевозова. – Цікаво спостерігати за тим, що люди старшого віку з великим задоволенням та цікавістю створюють власні електронні скриньки, користуються електронним банкінгом і черпають всі новинки, які необхідні у сучасному світі”.

Незважаючи на те, що на Івано-Франківщині  ПриватБанку довірили свою пенсію понад 45% клієнтів, які отримують свою пенсію на картку, а це – понад 100 000 клієнтів, ПриватБанк продовжує запрошувати людей похилого віку до себе на обслуговування.

Читайте також: Жителі Франківська скаржаться на погрози від СТЕКу

 

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...