Франківський анестезіолог пройшов стажування в одній з найкращих клінік світу. ФОТО

Три анестезіологи із України стажувалися в найбільшій Університетській клініці анестезіології та інтенсивної терапії м. Тарту в Естонії, яка входить в 1% найкращих клінік світу....

Три анестезіологи із України стажувалися в найбільшій Університетській клініці анестезіології та інтенсивної терапії м. Тарту в Естонії, яка входить в 1% найкращих клінік світу.

Пройшов стажування в Університетській клініці доцент кафедри дитячих хвороб ПО ННІ ПО Семкович Ярослав, інформує прес-служба ІФНМУ.

Стажування відбулося за сприяння Відділу Міжнародного Співробітництва ЦМКЛ.

Робочий процес був розділений на три етапи: робота в операційній (а їх є 16, всі розміщені в одному операційному блоці), робота у відділенні інтенсивної терапії (три віддділення intenssive care для дорослих та одне відділення intenssive care для дітей) та один робочий день на станції екстреної медичної допомоги (більш як 60 машин ЕМД, оснащені найновітнішим обладнанням та апаратурою, одночасно перебувають в очікуванні для здійснення виїзду).

Окремо відведено час на знайомство зі структурою Клінікуму: лабораторне відділення, відділення emergency department, відділення інфекційного контролю, “трубна пошта”.

“Вражає рівень забезпечення Клінікуму найсучаснішою апаратурою, розхідними матеріалами, європейським підходом до контролю мікробної резистентності та шляхів її подолання”. 

 

Читайте також: Прикарпатському онкологічному центру виділять майже мільйон гривень на реставрацію

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...