“Таких, як ти по 55 штук щодня вожу”, – у Франківську водій маршрутки нахамив учасниці бойових дій

Інцидент трапився у понеділок, 14 травня в маршрутному автобусі №26. Про хамське ставлення водія повідомила військова з 8-ого окремого гірсько-штурмового батальйону Галина Заболотна, пише Галка. Вона розповіла, що...
Інцидент трапився у понеділок, 14 травня в маршрутному автобусі №26.

Про хамське ставлення водія повідомила військова з 8-ого окремого гірсько-штурмового батальйону Галина Заболотна, пише Галка.

Вона розповіла, що їхала о 16:05 на прийом до лікаря.

“На кільці вул. Чорновола сіла в маршрутку номер 26, показала посвідчення учасника бойових дій і почула в свій бік, що “таких, як ти я вожу з 10:00 до 16:00 по 55 штук щодня. Мені ніхто цього не компенсовує””, – розповідає жінка.

Далі вона зателефонувала при водієві до перевізника, номер якого висів в автобусі, де почула те саме.

“Я була просто шокована. Ми живемо в центрі західної України. Коли я була на сході і приїхала сюди, мені здається, що там люди цінують нас – тих, хто залишив дітей, дружин, чоловіків і поїхав захищати країну. А тут – тебе з маршрутки пруть лайливо.

Натомість, жінка заплатила 5 гривень, адже хотіла уникнути подальшого конфлікту з водієм.

У вівторок, 15 травня Галина Заболотна звернулася з цього приводу в управління транспорту та зв’язку. Там жінці пообіцяли, що зателефонують і обов’язково проведуть розмову з перевізником.

маршрутка

Читайте також: У Франківську водій маршрутки вчинив ДТП, покинув місце і заперечував скоєне. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...