Богдан Юсипчук розповів про перемогу на міжнародному конкурсі краси. ВІДЕО

Прикарпатець Богдан Юсипчук виграв у міжнародному чоловічому конкурсі краси Mr Sea World 2018.  В Перу актор театру і кіно, спортсмен Богдан Юсипчук став першим в історії України...

Прикарпатець Богдан Юсипчук виграв у міжнародному чоловічому конкурсі краси Mr Sea World 2018.

 В Перу актор театру і кіно, спортсмен Богдан Юсипчук став першим в історії України переможцем міжнародного чоловічого конкурсу краси.

Йому 29 років, народився у Києві, але потім переїхав з батьками до міста Косів, що на Прикарпатті. Займався греко-римською боротьбою, отримав звання майстра спорту.  Має дві освіти – художника та актора.

Знімався у фільмах та серіалах, зокрема “Гвардія”, “Тіні незабутих предків”, “Крути 1918”. Богдан Юсипчук володар титулів “Містер Україна” та “Містер Конгеніальність” у Великій Британії.

“Насправді слово краса, не те слово, яке можна застосувати до чоловіка. Чоловік може бути харазматичним та привабливим, але не красивим. Конкурс краси закінчується у перший же день, як ти приїжджаєш туди. Далі починається конкурс стратегів, тактиків, психологів. Тому, що якби це був просто конкурс краси нас би відбирали по фотографіях, хто найкрасивіший, найпропорційніший, найпідкачаніший”, – розповів Богдан Юсипчук.

Детальніше у сюжеті “Сніданок 1+1

Читайте також: Прикарпатець завоював титул найкрасивішого чоловіка світу

 

Категорії
ФОТО/ВІДЕО
Новини
Loading...