Очільника “Муніципальної варти” Франківська нагородили “Орденом Нескорених”. ФОТО

У Києві в Центрі національної ідеї – Українському домі – відбулося перше нагородження “Лицарів Ордену Нескорених”. Вчора, 16 травня, 42-м видатним громадянам України було присвоєно Звання “Лицар...

У Києві в Центрі національної ідеї – Українському домі – відбулося перше нагородження “Лицарів Ордену Нескорених”.

Вчора, 16 травня, 42-м видатним громадянам України було присвоєно Звання “Лицар Ордену Нескорених” та нагороджено атрибутами Ордену.

Нагороду отримав і керівник Івано-Франківського КП “Муніципальна варта”, Богдан Кухарук. Останній є ветераном АТО, служив командиром першої роти батальйону спецпризначення “Гарпун”.

Світлина від Ольги Красовської.

Світлина від Ольги Красовської.

До слова, мета створення Ордену Нескорених – об‘єднати небайдужих, патріотично налаштованих громадян, які не змирилися з існуючим станом справ, не втратили надію змінити життя у Державі на краще та мають бажання, сили та можливість особисто робити конкретні справи, спрямовані на розбудову незалежної, економічно розвинутої, європейсько спрямованої України. 

Орден створений за прикладом першого у Світі демократичного Ордену Почесного легіону за ініціативою групи ветеранів АТО, ДП “Український дім”, Всеукраїнського жіночого руху “За вільну Україну” та ВГО “Країна”.

 Членам Ордену присвоюється звання “Лицар Ордену Нескорених” та вручаються нагрудні знаки Ордена, посвідчення, мініатюри та значки-розетки. Сам знак Ордена має форму перевитих лаврового та тернового вінків. В центрі, на бордовому тлі, розташовано Тризуб – символ України. Прізвища Лицарів Ордену назавжди викарбовуються в “Книзі пошани Ордену Нескорених”.

Читайте також: У Франківську продавали плакат до Чемпіонату світу з футболу із зображенням Криму російським. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...