На Прикарпатті парапланеристи підкорюють небо. ФОТО

Сьогодні, 20 травня, у Тлумацькому районі екстримали уподібнились птахам, літаючи на дельтапланах над Дністровським каньйоном. 18-19 травня проводилися змагання з парапланеризму, а 20 –...

Сьогодні, 20 травня, у Тлумацькому районі екстримали уподібнились птахам, літаючи на дельтапланах над Дністровським каньйоном.

18-19 травня проводилися змагання з парапланеризму, а 20 – всі інші розважальні заходи. Слід зазначити, що організатори фестивалю «Свято неба – 2018» мають на меті привернути більшу увагу до таких видів відпочинку, які дають можливість всім охочим спробувати «підкорити небо». Бо головне – бажання та любов до висоти і неба, що манить щоразу більше людей.

Це унікальний захід, який дає можливість ближче познайомитися з такими видами спорту, як дельтапланеризм та парапланеризм, насолодитися польотами професіоналів та політати з інструкторами, дізнатися трохи більше про техніку польотів, поспостерігати за змаганнями, а також побувати на цікавих екскурсіях.

Також для присутніх влаштували виставку зброї, облаштували тир для стрільби з луку та страйкболу. Однак найбільш видовищним є саме місце проведення “Свята неба” – Дністровський каньйон. Кожен міг абсолютно безкоштовно переконатись у красі одного із див України та прогулятись дивовижними місцинами ландшафтного парку.

 

Фото: WestNews

Читайте також: На Коломийщині розпочався сезон польотів. ВІДЕО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...