На Прикарпатті розшукують чоловіка, який викрав автомобіль

Верховинські правоохоронці встановили підозрюваного, який незаконно заволодів автомобілем. До Верховинського відділення поліції надійшло повідомлення від 30-річного місцевого мешканця. Чоловік повідомив, що невідома особа незаконно...

Верховинські правоохоронці встановили підозрюваного, який незаконно заволодів автомобілем.

До Верховинського відділення поліції надійшло повідомлення від 30-річного місцевого мешканця. Чоловік повідомив, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем марки “ВАЗ-2106”. Власник каже,  що  на декілька хвилин припаркував авто на одній із вулиць райцентру,  повідомили у прес-службі ГУНП в Івано-Франківській області.

Отримавши повідомлення, місцеві правоохоронці виїхали на місце події. В ході проведення відповідних заходів встановили особу зловмисника. Ним виявився 20-річний односельчанин потерпілого.

Як з’ясувалося, ввечері зловмисник перебуваючи на вул. І. Франка в смт. Верховина, неподалік Верховинського відділення зв’язку, помітив автомобіль та скористався тим, що поблизу нікого не було, а також, що  за його діями ніхто не спостерігає. Відомо,  що  й заявник залишив дверцята транспортного засобу відчинені. Відтак, зловмисник проник всередину, де шляхом пошкодження замка запалювання, завів автівку і поїхав у невідомому напрямку.

В подальшому вищевказаний автомобіль місцеві поліцейські виявили неподалік Верховинської районної поліклініки.

На даний час правоохоронці проводять заходи щодо встановлення місця перебування зловмисника.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.

Читайте також: В Івано-Франківську СБУ виявила у атовця арсенал боєприпасів. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...