На Прикарпатті чоловік втратив близько 38 тисяч гривень через інтернет-шахрайство

Правоохоронці вкотре застерігають жителів Івано-Франківської області бути обачними при покупках через Інтернет мережу на сайтах, які займаються продажем різного роду товару. Так вчора, до...

Правоохоронці вкотре застерігають жителів Івано-Франківської області бути обачними при покупках через Інтернет мережу на сайтах, які займаються продажем різного роду товару.

Так вчора, до Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від 41-річного місцевого мешканця, який розповів про те, що невідома особа заволоділа його грошовими коштами в сумі 37 880 гривень, повідомляє СК ГУНП в Івано-Франківській області.

З’ясувалося, що потерпілий вирішив купити мінеральні добрива через Інтернет-мережу. На одному із сайті знайшов потрібний йому товар. Зателефонувавши за вказаним номером, та, узгодивши з так званим “продавцем” ціну, перерахував вищевказану суму на банківський рахунок, в результаті – ні міндобрив, ні грошей, не повернули, а зв’язок з “продавцем” обірвався.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення осіб-шахраїв, місця їх перебування та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Читайте також: Прикарпатець порізав двох юнаків, бо вони голосно розмовляли, а опісля здався поліції

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...