У Франківську батьки та лікарі говоритимуть про вакцинацію

Питання вакцинації та захисту від інфекційних хвороб, а також недопуску у навчальні заклади невакцинованих дітей неодноразово порушувалися на шпальтах нашого видання і викликали широкий...

Питання вакцинації та захисту від інфекційних хвороб, а також недопуску у навчальні заклади невакцинованих дітей неодноразово порушувалися на шпальтах нашого видання і викликали широкий суспільний резонанс.

У Франківську 9 червня  проведуть тренінг  для батьків та лікарів. Безкоштовно батьки і майбутні батьки, а також ті, кого хвилює питання вакцинації дітей і дорослих зможуть збагатитися знаннями.  Додамо,  що вхід за попередньою реєстрацією. Участь є  безкоштовною.  Захід пройде  9 червня з 17:00 по 19:30. Адреса: вул. Гарбарська, 22, пише МІСТО.

Крім того,  для лікарів-педіатрів, сімейних лікарів та лікарів вузьких спеціальностей, які хочуть  підвищити свою обізнаність у питаннях ефективності та безпеки вакцинації; ознайомитись з особливостями вакцинальної сесії, особливо у людей з хронічними захворюваннями; покращити охоплення вакцинацією дитячого та дорослого населення тренінг  розпочнеться того ж дня. Час: з 9:30 по 14:30. Адреса: вул.  Незалежності, 40.

Проводитимуть тренінги спеціалісти зі Львова та Києва, а також місцевий лікар-педіатр Віра Сем’янчук.

Читайте також: В Івано-Франківську завершується реставрація педіатричного відділення. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...