Сьогодні в Івано-Франківську стартують змагання з пожежно-прикладного спорту

З 22 по 25 травня на базі спортивного комплексу управління ДСНС України в Івано-Франківській області пройдуть ХХХІ Міжнародні змагання з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв...
З 22 по 25 травня на базі спортивного комплексу управління ДСНС України в Івано-Франківській області пройдуть ХХХІ Міжнародні змагання з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля, а кращі спортсмени з різних країн боротимуться за першість у турнірі.

В програмі змагань – підіймання по штурмовій драбині, бойове розгортання, подолання стометрової смуги з перешкодами, а також пожежна естафета 4х100 метрів, повідомляють у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Урочисте відкриття заходу за участю керівництва ДСНС, представників обласної та місцевої влади, а також інших почесних гостей відбудеться у середу, 23 травня.

Перші учасники стартують завтра о 16 годині. Прийти та підтримати спортсменів може кожен бажаючий! Місце зустрічі: Івано-Франківськ, вул. Надрічна, 68.

Мешканців та гості Прикарпаття матимуть можливість відвідати спортивне свято та насолодитися видовищною боротьбою вогнеборців!

Читайте також: Винахідник з Карпат розробив власний літальний апарат. ФОТО/ВІДЕО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...