Правоохоронці перевіряють причетність до отримання хабара керівництва пологового будинку. ФОТО

Як повідомляли раніше, працівники поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області задокументували на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 2000 євро старшу медсестру одного з...

Як повідомляли раніше, працівники поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської області задокументували на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 2000 євро старшу медсестру одного з відділів перинатального центру.

Сьогодні Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини оприлюднив фото документування.

За даними поліції, за фактом отримання неправомірної вигоди затримано медичного працівника обласного перинатального центру. Остання отримала винагороду від місцевої жительки за сприяння в працевлаштуванні до вказаного медзакладу. 

Наразі її затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

Під час затримання жінка добровільно видала предмет неправомірної вигоди, зафіксовано в законний спосіб.

Крім того, правоохоронці перевіряють причетність до цього кримінального правопорушення керівництво вищевказаного медичного закладу. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 10 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років і конфіскацією майна.

Читайте також: Трагічна смерть: при отриманні 15 тисяч доларів хабара помер посередник. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...