На Коломийщині правоохоронці викрили крадія чавунної батареї

До місцевого відділу поліції звернувся 25-річний місцевий мешканець повідомивши, що з території його господарства пропала 20-реберна секція чавунної батареї. В ході проведення відповідних заходів...

До місцевого відділу поліції звернувся 25-річний місцевий мешканець повідомивши, що з території його господарства пропала 20-реберна секція чавунної батареї.

В ході проведення відповідних заходів правоохоронці встановили особу, яка скоїла вищевказаний злочин. Ним виявився 35-річний мешканець одного із сіл району, який уже раніше потрапляв в поле зору правоохоронців за вчинення кримінальних правопорушень. Як з’ясували, зловмисник, проходячи пропри подвір’я потерпілого скористався тим, що довкола нікого небуло, викрав батарею, та згодом продав невідомому, повідомляє СК ГУНП в Івано-Франківській області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті зловмисникові загрожує покарання від мінімального – у вигляді штрафу, до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться слідство.

Читайте також: Франківські аварійники врятували пташення, яке випало з гнізда. ФОТО

Категорії
КРИМІНАЛ
Новини
Loading...