Франківські велосипедисти вшанували хвилиною мовчання загиблого товариша. ФОТО

Учора, 25 травня, о 20:00 год. вже традиційно велосипедисти Івано-Франківська зібралися біля ратуші на подію, під назвою “Критична маса”. Таке дійство зазвичай проводиться в останню...

Учора, 25 травня, о 20:00 год. вже традиційно велосипедисти Івано-Франківська зібралися біля ратуші на подію, під назвою “Критична маса”.

Таке дійство зазвичай проводиться в останню п’ятницю кожного місяця у більш ніж 300 містах по всьому світу, повідомляє Правда ІФ.

“Так як маршрут руху довільний, одноголосно було прийняте рішення прокласти його цього разу через пасічнянський міст, щоб вшанувати пам’ять Анатолія Гуменяка. Саме на цьому місці Анатолій, проїжджаючи на велосипеді, був збитий автомобілем, через що і помер”, – пише у спільноті Вело-Франківськ Ксюшка Артемовська

Велосипедисти вшанували товариша хвилиною мовчання.

“Велосипеди максимально були оснащені світловідбивачами, мигалками, ліхтариками, дзвониками, для того, щоб акцентувати увагу на важливості засобів безпеки, які допомагають бути помітними на дорозі у темну частину доби. Це допоможе водіям автомобілів та перехожим побачити їх, а самим велосипедистам уберегти своє життя”, – йдеться у дописі.

Читайте також: Прикарпатські правоохоронці знайшли водія, який збив велосипедиста. ФОТО

Категорії
СУСПІЛЬСТВО
Новини
Loading...