“Реал” розгромив “Ліверпуль” у фіналі Ліги чемпіонів у Києві

Мадридський “Реал” у рамках фіналу Ліги чемпіонів переграв англійський “Ліверпуль” з рахунком 3:1. “Вершкові” вийшли вперед на самому початку другої половини зустрічі – воротар...

Мадридський “Реал” у рамках фіналу Ліги чемпіонів переграв англійський “Ліверпуль” з рахунком 3:1.

“Вершкові” вийшли вперед на самому початку другої половини зустрічі – воротар “червоних” Лоріс Каріус припустився прикрої помилки, коли не зумів вести м’яч у гру. Голкіпер влучив у ногу форварду мадридців Каріму Бензема, від якого м’яч й влетів у ворота, інформує ТСН.

Зазначимо, що у першій половині матчу могли забивати Кріштіану Роналду та Джорджиньо Вейналдум. Цікаве й те, що у першому таймі.

Без Салаха і Карвахаля. “Ліверпуль” і “Реал” зазнали величезних втрат у першому таймі фіналу Ліги чемпіонів серйозних втрат зазнали ключові футболісти команд Мохамед Салах та Дані Карвахаль. 

Тим не менш, “Ліверпуль” дуже швидко зумів відновити паритет у протистоянні – Садіо Мане вдало замкнув пас від Деяна Ловрена та зробив рахунок на табло стадіону НСК “Олімпійський” 1:1.

На 64 хвилині Королівський клуб знову зумів вийти вперед у цьому матчі – Гарет Бейл, який щойно вишов на заміну, відзначився фантастичним голом. Півзахисник “Реала” ударом через себе змусив шаленіти вболівальників його команди на стадіоні.

За сім хвилин “Ліверпуль” міг знову забивати, але м’яч після пострілу від Мане влучив у стійку.

Добили свого суперника підопічні Зінедіна Зідана на 84 хвилині – Гарет Бейл оформив дубль, проте цей гол також можна записати до пасиву Каріуса, який не зміг зафіксувати м’яч в руках після удару по центру воріт.

Гарет Бейл забиває гол

Таким чином, здолавши “Ліверпуль”, “Реал” втретє поспіль став володарем Ліги чемпіонів. Загалом це вже 13 трофей для мадридців в історії.

Читайте також: Футбольна столиця: скільки вболівальників приїхало в Україну

Категорії
Спорт
Новини
Loading...