Третій тур чемпіонату України з регбі серед жіночих команд пройде у Франківську

У неділю, 3 червня, на полі спортивного комплексу ім.Героїв-пожежних пройдуть ігри третього туру чемпіонату України серед команд вищої ліги з регбі-7 серед жіночих команд. У...

У неділю, 3 червня, на полі спортивного комплексу ім.Героїв-пожежних пройдуть ігри третього туру чемпіонату України серед команд вищої ліги з регбі-7 серед жіночих команд.

У турнірі, крім місцевої команди ДЮСШ-2-«Прикарпатські вовчиці», які тільки минулого року вперше стартували на такому рівні, зіграють ще сім команд: дві львівські – «Левиці» і регбістки НАСВ (Львівської національної академії сухопутних військ), одеські «Анатра» і «Отрада-ДЮСШ-Юніор», ДЮСШ із Кременця Тернопільської області, ТНЕУ Тернопіль і команда із Закарпаття Transkarpathia Trinity, повідомляє Правда ІФ.

Прикарпатcька команда на першому етапі зіграє в групі з двома одеськими і кременецькою командами.

З року в рік зростає популярність цього виду спорту в Україні. Серед гравців, які у неділю вийдуть на поле, і члени юніорської збірної України, які представлені чи не у всіх командах, у тому числі і у складі команди ДЮСШ-2-«Прикарпатські вовчиці».

Початок гри о 10.00. Відкриття змагань заплановано на 11.00.

Читайте також: Чемпіонат Угорщини з шашок: франківські спортсмени привезли додому 5 золотих. ФОТО

Категорії
Спорт
Новини
Loading...